Mijn aanbod voor jou!

Herken je dit? Je wordt radeloos van je eigen lichaam. Je lichaam vertoont gebreken. Je voelt je moe terwijl je net je bed uit komt. Je hikt tegen de  dagelijkse dingen aan. Daardoor zit je niet lekker in je vel en hebt al helemaal geen zin om in contact te komen met de buitenwereld. Je lichaam voelt niet zoals jij zou willen….

Wat zou het fijn zijn als jouw leven anders zou zijn. Je gewoon ‘happy’ voelen, genoeg energie hebben om de dag te beginnen. Genieten van je werk, van je gezin en van je vrienden en nauwelijks tot geen lichamelijke klachten en kwaaltjes meer hebben. Je pakt je sport weer op en je kunt je aandacht er weer bij houden als je een boek zit te lezen of als je lekker naar een spannende film wilt kijken.

Dat kan als je met mij 1 á 2 afspraken maakt óf met mij een traject aangaat. We gaan kijken naar allerlei facetten die meespelen waarom jouw lichaam niet in balans is. We zoeken de oorzaken op en gaan werken aan jouw balans, zowel lichamelijk als geestelijk/mentaal. In balans komen is een groeiproces en gaat op prioriteit. Je pelt, als het ware, een ui af. In de loop van de tijd zul jij merken dat jouw klachten gaan afnemen zowel lichamelijk als geestelijk. Hoe prettig is het om weer:

 • fitter te zijn doordat je meer energie hebt;
 • lekkerder in je vel te zitten;
 • je emoties beter onder controle te kunnen houden omdat je mentaal sterker bent geworden;
 • te stralen en genieten weer écht te ervaren!

Ook weet je nu wat goed voor jou is en weet je waar je op kunt letten qua voeding en leefstijl.


Wat is hierin jouw investering?

 • Intake en 1ste behandeling: € 105,- (max. 2 uur)
 • Behandeling per keer: € 90,- (max. 1,50 uur)
 • 5-behandelingenkaart: € 415,-
 • Kort consult: € 55,- (max. 45 min.) *

* In een kort consult kan bijvoorbeeld een uitgebreide vitaminen/mineralen check plaatsvinden. Dit is inclusief vetzuren, aminozuren en toxische stoffen.

Uitloop van een behandeling is elk half uur € 30,- extra.

 • Nieuwetijdssessie (b.v. reìncarnatie-sessie): € 60,- (per uur)
 • Maatwerk prijs in overleg (denk hierbij aan individuele workshop of behandeling van kinderen)
 • Energetische healing: € 50,- (+/- 60 min.)

(Prijzen vanaf 01-01-2023)

Linda

“Uit nieuwsgierigheid in totaalbalans, ben ik bij Ingrid terecht gekomen. Al ruim een jaar liep ik rond met een vervelende pijn in mijn linkerschouder. Fysio achter de rug, maar het bleef maar aanwezig. Ik ben in behandeling gegaan bij Ingrid. Al snel verergerde de klachten en Ingrid stelde me daarin gerust. Achteraf begrijp ik nu ook dat het gewoon echt tijd nodig heeft. Het is niet zo dat je gelijk van je klachten af bent maar ineens, na een tijd, besef je dat de pijn er niet meer is. Daar ben ik dan ook super blij mee!! Ik blijf nu ook gewoon af en toe naar Ingrid gaan om in balans te blijven. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik mooie stappen gezet heb voor mezelf. Heel fijn. Maar, het heeft tijd en aandacht nodig..

Ingrid, super bedankt, ik ben blij met jou!”.

Remco uit Venray

“Ik liep al enige tijd rond met wat rare kwaaltjes, totdat ik in een winkel in Venray een kaartje zag liggen van Ingrid haar praktijk ( Totaal balans de wilg ). Ik ben zelf niet zo’n type van het zweverige wereldje zal ik maar zeggen maar dacht; ik ga het wel proberen. Toen ik eenmaal bij Ingrid was, voelde ik me gelijk op m’n gemak. De eerste sessie was erg fijn, Ingrid nam de klachten serieus op. Ze ging doormiddel van ampullen mijn lichaam doormeten. Toen ze hiermee klaar was heb ik een aantal supplementen voor geschreven gekregen. Hier ben ik mee aan de haal gegaan met goede resultaten. Inmiddels heb ik een tweede afspraak gehad en deze is ook erg goed bevallen. Ze wil je graag helpen en niks moet, daar heb ik zelf een hekel aan. Verder is Ingrid geïnteresseerd hoe het thuis verloopt met de cliënt. Dus kort en bondig:
Prettige vrouw, neemt de tijd voor je, persoonlijk. Voor mij goede resultaten”.

Edwin en Nicole

“Na een ruptuur van mijn bovenbeenspier heeft Ingrid getest welke natuurlijke stoffen zouden kunnen helpen voor het herstel. Ik kreeg advies en heb natuurlijke aanvullingen genomen om te zorgen dat mijn spier alle nodige bouwstoffen had om te helen.
Ik was hier heel tevreden over en dus heb ik mijn man aangeraden bij Ingrid te testen.
Hij heeft al jaren een allergie voor huisstofmijt, en gebruikt hier medicijnen voor.
Na een bezoekje aan Ingrid en een switch naar natuurlijke middelen voor de huisstofmijt zien we prachtig resultaat.
Geen chemische middeltjes meer maar natuurlijke aanvulling van lichaamseigen stoffen, en het belangrijkste: geen klachten meer.
Wij zijn erg positief en raden Ingrid erg aan!”.

Veelgestelde vragen